Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

 

Sådan vælger du den rigtige cykel

 

Hvad er det vigtigste, når du skal vælge ny cykel og gerne vil køre optimalt...?

Her er nogle bud på, hvordan du skal prioritere dine valg. Førsteprioriteten er klar: Stellet er hele sjælen i din cykel.

 

Hvad er vigtigst på en cykel - i prioriteret rækkefølge?

 

  1. Stel og gaffel
  2. Dæk
  3. Hjul 
  4. Bremser
  5. Sadel
  6. Styr og frempind

 

 

1. Stel og gaffel

Stellet skal være i orden. En cykel kører aldrig bedre end dens stel/ramme uanset hvor gode dele den har. Prioriter derfor altid kvaliteten på stellet højest - det får du mest ud af i længden.

 

2. Dæk

Køb altid de bedste dæk du har råd til. Dæk har enorm betydning for køreegenskaberne og det er her du kan forbedre mest for færrest penge. Forskellen mellem de billigste og bedste dæk kan være få hundrede kroner og kan give forbedringer, som vil koste flere tusind kroner at opnå ved at forbedre f.eks. hjul.

Du opnår også meget ved at bruge blødere slanger.

 

3. Hjul

Bedre hjul kan mærkes. Dette skyldes at de roterer og roterende vægt føles med det samme. Hjulene er også din kontakt til vejen og de skal være stive og stabile. Vælg hjul som svarer til stellet, så får du mest ud af din cykel.

 

4. Bremser

Med bedre bremser tør du mere. Hvis du føler du kan standse hurtigt, tør du have mere fart på - f.eks. imod et sving. Du føler dig mere sikker, tør køre hurtigere og det gør jo tingene sjovere.

 

5. Sadel

Sidder du ikke godt, dur cyklen ikke - for hvem gider cykle hvis det gør ondt i bagen? Da vi alle er forskellige kan det være svært at vælge og derfor tilbyder vi i Webike at du kører en tur på din sadel i godt vejr og så bytter vi den til 85 % af prisen, hvis den ikke passer.

 

6. Gear

Gear er ikke alt! Mange har det som deres top-prioritet, men det er en fejl. I bund og grund skal dine gear bare skifte og det kan de alle sammen. Når det er sagt, er det klart at det bidrager til den generelle kvalitetsoplevelse og en god, let ramme fortjener også en stabil, let geargruppe.

 

7.Styr/frempind

De skal frem for alt fungere og har sidste prioritet når du skal opgradere din cykel. Vi anbefaler carbon styr og sadelpind for større komfort. Frempinden skal være så stiv som muligt og bør derfor ikke være af ren carbon. Langt de fleste frempinde er derfor lavet i aluminium og beklædt med carbon for ekstra stivhed og lækker finish –genialt!!
Rigtig cykel vælg 

Vent venligst ...