Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Specialpris: 2.499,00 kr

SPAR 1.000,00 kr

Pris: 3.499,00 kr

Afsendes om: Udsolgt

 
Se alle produkter fra Garmin
 

Brug for hjælp, ring til os 
 
70 22 99 91
 
Hverdage 9.00 - 16.00  
 

 
Vi tilbyder delbetaling ved køb over 5.000,-
 
Kan du se fornuften i ikke at betaling det hele nu?
 
Vi tilbyder delbetaling på alle køb mellem 5.000 - 40.000,- Det koster ikke noget
Læs mere her

 
 

Forerunner 910 XT - GPS løbe og Triathlon ur

Mere info

Varenr. 2900000017733
Retail Price 0.0000

Viderudvikling af den populære Forerunner 310 med lækre features og nyt design. Forerunner 910XT indeholder alt hvad du kunne tænkes at få brug for som multisportudøver:

 

Svømmefrekvens

 

Som det første GPS baserede træningsur, tilbyder Garmin Forerunner 910XT en strokemonitor (armtagstæller) til svømning - ikke alene kan du med svømmefrekvens forbedre din teknik, men du kan også måle din distance, hvor effektive dine armtag er og holde styr på dine træningsserier - bemærk at pulsmåler ikke virker under vand. Bruger du Forerunner 910XT-HR til udendørs svømning, kan uret også måle din hastighed og distance - mens du svømmer. Efterfølgende kan du se din svømmerute på satellitkort.

 

Vibratoralarm:

 

Garmin Forerunner 910XT er udstyret med vibratoralarm - så træner du intervaltræning, kan vibratorfunktionen gøre dig opmærksom på et temposkift, ligesom vibratoralarmen kan bruges til at indikere km, tid, puls, kalorieforbrug, eller kadence. Det betyder at du kan fokusere 100% på din træning.

 

Barometrisk højdemåler:

 

Som det første GPS baserede multisportsur, har Forerunner 910XT indbygget barometrisk højdemåler. Det sikrer at man altid får præcise højdeprofiler, i modsætning til en GPS baseret højdemåler som ikke er særlig præcis. Du kan få vist stigningsprocenterne realtime.

 

Træningseffekt:

 

Træningseffekt er en ny funktion som under træningen kan fortælle hvor hårdt man belaster sin krop. Funktionen giver mulighed at tilpasse sin intensitet så man ikke bliver overbelastet eller undetræner i forhold til hvad man reelt kan præstere. Træningseffekt er baseret på brugerprofil, puls og aktuel belastning af kroppen. Perfekt hjælp til at undgå skader og optimere træningen.

 

Derudover har uret fået en ny menufunktion, multisportfunktioner, virtualracer, er ANT+ kompatibelt og kan naturligvis overføre data til PC/Mac.

 

Kort sagt det lækreste puls/gps-ur på markedet!

Vent venligst ...

29%