Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

  Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler  
  Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercyklerDemo Dage Prøv cykler mountainikes og racercyklerDemo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler  
     

 

Demodage: Kom og prøv din drømmecykel


- uanset om du kører landevej eller mountainbike

 

Når WeBike holder demodage, står vi klar med drømmecykler for millioner – og du kan prøve den eller de cykler, du går og drømmer om. Det er helt gratis, helt uforpligtende.


Forestil dig, at de tre-fire cykler, du har drømt om, står linet op lige ved siden af hinanden. Alle klar til at blive testet og udfordret af dig. Ude på landevejen eller i skoven…

Det er lige præcis, hvad demodage hos WeBike har at byde på. Vi stiller op med en lang stribe fede cykler, hvis samlede værdi nærmer sig et par millioner. Vi står klar til at hjælpe dig med al den viden om cyklerne, du har brug for. Og vi har inviteret en lang række af vores stærke leverandører til at kigge forbi med nyheder og masser af inspiration.

 

Aha-oplevelser til deltagerne

- I år havde vi mere end 50 cykler med fra Specialized og Cube, der samlet havde en værdi på 2,6 millioner kroner. Så der er alle muligheder for at sætte sig i sadlen på alt fra klassiske modeller til nogle af de flotte nyheder fra de to producenter, fortæller Mads Dellgren, WeBike.

- Det er altid sjovt at se de aha-oplevelser, som de fleste af deltagerne får, når de har været af sted på cyklerne. For nogen giver det en afklaring i forhold til, hvilken model de vil arbejde videre med. For andre betyder det helt nye input og muligheder, fordi de tager en tur på en model, de havde undervurderet.

- Vi er selvfølgelig klar med WeBike-personale, der hjælper med cyklerne, med gode råd og med viden om de enkelte modeller. Og for os er det en god dag, fordi det giver en helt anden dialog med kunderne. 

 


 

   
 

Video fra Demo Dag i Aarhus 2012

 
     

Fakta om Demodage hos WeBike

  • - afholdes én gang årligt i april
  • - alle kan tilmelde sig og deltage, du behøver ikke købe cykel bagefter
  • - Prøv en lang række cykler. Racercykler og mountainbikes fra Specialized og Cube
  • - en række WeBike-leverandører står klar med nyheder og gode råd
 
 
Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercyklerDemo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercyklerDemo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler Demo Dage Prøv cykler mountainikes og racercykler  

Vent venligst ...