Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Racercykel

Hvis du ønsker en ny racercykel, hvad enten det er til motion eller sport, komfort, fart eller aerodynamik, så har vi hos Webike et stort udvalg, der passer til dit behov. 
 
Vi har et bredt udvalg af racercykler fra Specialized, Cube, Scott og Eddy Merckx i carbon og aluminium, til herrer og kvinder. Vi hjælper dig med at finde den korrekte størrelse racercykel i vores butikker i Aarhus, Odense og Brønshøj eller på webike.dk.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

Hvilken racercykel skal du vælge? 

 

Det er vigtig, at du vælger en racercykel som passer til dine behov: hvor meget skal du bruge den og hvilken kørerstil har du. Vi har racercykler med fokus på komfort, stivhed og vægt eller aerodynamik. Vi tager udgangspunkt i, at du skal have så god en køreoplevelse som muligt og at din nye racercykel kører godt. Vi er ikke så ophængt på om den har den dyreste geargruppe, da den bedste oplevelse er betinget af et sæt gode hjul, den rigtige sadel og et stel der passer i størrelsen og passer til dig. 

 

 

Hvilken størrelse racercykel? 

 

For at få den bedste oplevelse på cyklen, skal størrelsen være korrekt. På webike.dk og vores butikker finder vi altid den rigtige størrelse til dig. I vores butikker har vi mulighed for at måle, hvilke størrelse du skal bruge, derudover kan vi hjælpe med indstillingen af din racercykel. Vi finder også den korrekte sadelbredde til din nye racercykel, hvilket giver dig den bedste oplevelse.

 

 

Kvalitets racercykel fra Scott, Cube, Specialized og Eddy Merckx.

 

 

I Webike fører vi kvalitets mærker, som vi mener lever op til de kvaliteter vi kan stå inde for. Hvad enten du ønsker en komplet pakke, med godt stel og udstyr fra Cube, høj kvalitets stel med fabelagtige køreegenskaber fra Scott og Specialized eller bliver kørende som alletiders bedste cykelrytter med racercykler fra Eddy Merckx.

Vent venligst ...