Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykler

Cykler


Vi har et stort udvalg af cykler, hvad enten du er på jagt efter en mountainbike, racercykel, børnecykel eller citybike, så har vi hos Webike et stort udvalg både online og i vores butikker i Aarhus, Odense og Brønshøj. Vi fører cykler fra Specialized, Cube og Scott. Her finder du både herrecykler, damecykler og børnecykler, og du kan dermed finde et stort udvalg af cykler i forskellige størrelser og med forskellige tommer hjul.
Vi tilbyder personlig service i vores butikker, hvor vi kan hjælpe med indstilling og en afdækning af dit behov. På WeBike.dk kan vi tilbyde personlig service på chat og telefon. Vi finder altid den rigtige cykel og størrelse til dig.  

  

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Damecykler og herrecykler af høj kvalitet


Her hos WeBike kan du finde et stort udvalg af cykler i forskellige størrelser og til forskellige priser. Du kan finde billige damecykler og billige herrecykler, men disse fås også i dyrere modeller. Der er altså noget til enhver smag og til ethvert behov. Fælles for alle vores cykler er dog, at det er cykler af høj kvalitet. Dette sikrer vi ved kun at føre cykler fra producenter, som vi ved, laver cykler af høj kvalitet. Derfor fører vi cykler fra Specialized, Cube og Scott, og dette er dermed producenter, som vi har stor viden omkring. Som nævnt findes der også et stort udvalg af cykler i forskellige størrelser. Her kan du få cykler med hjulstørrelser såsom cykler 24”, cykler 26”, cykler 29”, cykler 20” og så videre. Ud over hjul i forskellige størrelser, findes der selvfølgelig også stel i forskellige størrelser, så du kan finde en cykel i en størrelse, der passer til din højde og dine behov. Vi fører alle slags cykler, så lige meget hvilken rytter du er, så har vi en cykel, der passer til. Vi fører både MTB cykler, racercykler, citybikes, damecykler, herrecykler, triathloncykler, børnecykler, el-cykler, cross og touring cykler.

Udover at kunne vælge imellem stel størrelse, hjulstørrelse, producent og type, kan du også specifikt vælge de yderligere krav du har, og så finde en cykel ud fra det. Er du til høj fart og en aerodynamisk position, eller er du mere til komfort og kontrol? Ønsker du høj stivhed og lav vægt? Lige meget hvad du er til, har vi en cykel, der passer til dine behov og ønsker. Dertil kommer også at du selv kan vælge hvilke geargrupper, hvilke hjul og hvilke bremser du ønsker, alt efter hvilket behov og hvilken prisklasse, du ligger i.Cykler fra Specialized


Hos Webike fører vi cykler fra den amerikanske producent Specialized, der er specialister i producering af høj kvalitets cykler. Specialized producerer forskellige serier indenfor deres racercykler, så der altid er en racercykel, der passer dit behov, hvad enten du ønsker en komfortabel racercykel som Roubaix, Dolce, Diverge, Ruby eller Secteur, en allround-racercykel som Tarmac og Amira eller en aerodynamisk racercykel som Venge og Alias modellerne. Her findes der selvfølgelig både damecykler og herrecykler.
 
Specialized skabte deres navn på højkvalitets moutainbikes, hvor især Stumpjumper og Epic versionerne altid har været lig høj kvalitet. Hvad enten du ønsker leg på sporet eller høj fart, så tilbyder vi hos WeBike mountainbikes til alle disse formål. Specialized producerer cykler til hele familien, hvad enten du er på jagt efter en børnecykel, citybike eller en triathloncykel. Ved WeBike har vi altså et stort udvalg af cykler fra Specialized, så hvis dette er det mærke, som du ønsker en cykel med, så finder vi uden problemer en cykel til dig fra Specialized.


Cykler fra Cube


De tyske specialister fra Cube producerer cykler, hvor høj kvalitet og en god udstyrspakke er i højsædet. Cube er kendetegnet ved at have den bedste udstyrspakke til prisen. Alle cykler der forlader Cube-fabrikken er stresstestede og udstyret er nøje udvalgt, så du som rytter får den bedste oplevelse på din nye Cube-cykel. Hos Webike har vi et stort udvalg af Cube racercykler, mountainbikes, børnecykler og citybikes som både damecykler og herrecykler, og vi kan dermed helt sikkert finde en cykel, der passer til dig og dine behov.


 
Cykler fra Scott


Scott er kendetegnet af høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om racercykler, mountainbikes, citybikes eller triathloncykler. Scott har altid fokus på højteknologiske løsninger, der skal give dig en fordel. Hos Webike kan du finde Scott racercykler til alle formål, hvad enten du prioriterer komfort, fart eller aerodynamik. På mountainbike-fronten leverer Scott et bredt udvalg af cykler til fart: Spark og Scale og cykler til sjov: Genius. Vi har kort sagt cykler til alle formål.

How WeBike tilbyder vi personlig service i vores butikker, hvor vi kan hjælpe med indstilling og en afdækning af dit behov. På WeBike.dk kan vi tilbyde personlig service på chat og telefon. Uanset hvor du ønsker at købe din cykel, finder vi altså altid den rigtige cykel og den rigtige størrelse til dig.  Hertil kan vi selvfølgelig også påføre udstyr på din nye cykel (eller hjælpe dig med at vælge/købe dette), alt efter om du ønsker en flaskeholder, nye pedaler, skærme eller andet.

Vent venligst ...