Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykler & stel

 

Vi har et stort udvalg af cykler, hvad enten du er på jagt efter en mountainbike, racercykel, børnecykel eller citybike, så har vi hos Webike et stort udvalg både online og i vores butikker i Aarhus, Odense og Brønshøj. Vi fører cykler fra Specialized, Cube, Scott og Eddy Merckx. 

 

Vi tilbyder personlig service i vores butikker, hvor vi kan hjælpe med indstilling og en afdækning af dit behov. På WeBike.dk kan vi tilbyde personlig service på chat og telefon. Vi finder altid den rigtige cykel og størrelse til dig.  

  

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

 

Cykler fra Specialized

 

Hos Webike fører vi cykler fra den amerikanske producent Specialized, der er specialister i producering af høj kvalitets cykler. Specialized producerer forskellige serier indenfor deres racercykler, så der altid er en racercykel, der passer dit behov, hvad enten du ønsker en komfortabel racercykel som Roubaix, Dolce, Diverge, Ruby eller Secteur, en allround-racercykel som Tarmac og Amira eller en aerodynamisk racercykel som Venge og Alias modellerne.

 

Specialized skabte deres navn på højkvalitets moutainbikes, hvor især Stumpjumper og Epic versionerne altid har været lig høj kvalitet. Hvad enten du ønsker leg på sporet eller høj fart, så tilbyder vi hos WeBike mountainbikes til alle disse formål. Specialized producerer cykler til hele familien, hvad enten du er på jagt efter en børnecykel, citybike eller en triathloncykel.

 

 

Cykler fra Cube

 

De tyske specialister fra Cube producerer cykler, hvor høj kvalitet og en god udstyrspakke er i højsædet. Cube er kendetegnet ved at have den bedste udstyrspakke til prisen. Alle cykler der forlader Cube-fabrikken er stresstestede og udstyret er nøje udvalgt, så du som rytter får den bedste oplevelse på din nye Cube-cykel. Hos Webike har vi et stort udvalg af Cube racercykler, mountainbikes, børnecykler og citybikes. 

 

 

Cykler fra Scott

 

Scott er kendetegnet af høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om racercykler, mountainbikes, citybikes eller triathlongcykler. Scott har altid fokus på højteknologiske løsninger, der skal give dig en fordel. Hos Webike kan du finde Scott racercykler til alle formål, hvad enten du prioterer komfort, fart eller aerodynamik. På mountainbike-fronten leverer Scott et bredt udvalg af cykler til fart: Spark og Scale og cykler til sjov: Genius. Vi har kort sagt cykler til alle formål.

 

Cykler fra Eddy Merckx

 

Legendariske Eddy Merckx var kendt for sin alsidighed, hvilket hans racercykler afspejler. Opkaldt efter hans meriterende sejre er SanRemo 76 den aerodynamiske og hurtige carbon racercykel, Sallanches 64 er allround carbon racercyklen opkaldt efter Merckx' verdensmesterskab for amatører. Mourenx 69 racercyklen er opkaldt efter Merckx' ikoniske udbrud i Tour de France i 1969 og er en racercykel, med fokus på lange distancer. 

Vent venligst ...