Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

 

Cykelværksted i Brønshøj, Odense, Aarhus og Svendborg

Cykelværksted i Brønshøj, Odense, Aarhus og Svendborg

 

Stolte cykelmekanikere

 

Der er værksteder i alle vores butikker, hvor mekanikerne leverer en service og et stykke arbejde, de kan være stolte af. De ved samtidig fra egne ture i sadlen, at et toptunet materiel gør den store forskel.

 

Jan, Webike Fyn: 

- Vores mekanikere går meget op i deres egen cykling. Samtidig har de en stor stolthed omkring det arbej- de de udfører og sætter en ære i at gøre tingene færdige. For dem er det vigtigt, at de ting, vi leverer, er i orden. Vi har en ambition om at yde den bedst mulige service i både butik og på værksted.

 

 

WeBike Cykelværksted er: 

  • Pæne værksteder
  • Special Service 
  • Professionelt håndværk 

 

 

  • Pæne værksteder

Vi har pæne værksteder,

hvor der altid er god orden. Det afspejler WeBike’s grundlæggende holdning til tingene og en respekt for vores kunders cykler, grej og gear, når de overlader det til os.

 

  • Special Service

På vores værksteder har

vi bredt funderede ansatte, der samtidig er uddannet til at yde for- skellige special services. Det kan for eksempel være service på cyklernes affjedring. Vores mekanikere er ud- dannet til at lave gaffelservice på de fleste mærker, f.eks. RockShox, Fox & Specialized.

 

  • Forsikrings-sager

I alle WeBike-butikker tager vi os godt af dine for- sikringssager. Vi ordner for eksem- pel papirarbejdet og kontakten til taksator. Vores forsikringsservice gælder alle cykler – også dem, der ikke er købt hos WeBike

Vent venligst ...