Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Skoovertræk

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Skoovertræk 

Der findes specifikke skoovertræk til al slags vejr. I sommerperioden er de interessante i forhold til at forbedre aerodynamikken eller beskytte skoene mod snavs. Om vinteren stilles der større krav til det gode skoovertræk.

 

Skoovertrækket skal beskytte mod vejret - det være sig både vind og vand. Vinter skoovetrækket er ofte lavet af neopren, der et tekstil der udmærker sig ved at have høj isoleringsevne og være meget fleksibelt - selv ved store temperaturudsving. Det er samtidigt stærkt og kan coates eller sammensættes med andre tekstiler for at opnå endnu bedre beskyttelse.

 

Helårsovertrækket er typisk et skoovertræk til regnvejr. Det er let og giver måske en smule isolering, men det vigtigste er at det holder vandet ude af skoene. Derfor skal det sidde tæt, også omkring anklen.

 

Når du vælger skoovertræk på landevejen, skal du vælge samme størrelse skoovertræk som dine sko. Normalt skal de være en størrelse større til MTB sko. Se størrelsesguide under hver enkelt model. Generelt er et tætsiddende overtræk at foretrække, da det giver minimalt slid på både skoovertræk og pedalarme.

 

Det gode skoovertræk beskytter altså mod vind og vand, sidder helt tæt på skoen og tilfører isolering efter forholdene. 

Vent venligst ...