Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

 

WeBikefit - Bikefit - Få den optimale position på cyklen

 

WeBikeFIT - Optimal indstilling af din cykel med et bikefit

             

Din cykel har den rigtige størrelse - det har du måske fundet ud af med en vores BodyScan. Til gengæld er din stilling på cyklen måske ikke helt god nok endnu. Det kan eksempelvis være rigtig svært at indstille sadel- og styrhøjde helt efter din kropsbygning og kørestil, ligesom klamperne under dine cykelsko måske også driller lidt, når de skal sættes på.

Hvis du gennemfører et WeBikeFit, kommer du til at sidde optimalt i sadlen og på cyklen. Resultatet er den optimale siddeposition, færre ømme punkter rundt omkring på kroppen og større udbytte af din indsats på cyklen.

 


 

WeBikefit - Bikefit - Få den optimale position på cyklen

 

Hvad er WeBikeFIT?

 

WeBikeFIT er korrekt indstilling af din cykel til netop dig.

Hovedformålet med et WeBikeFIT bikefit er at få dig til at sidde optimalt på din cykel, for så kører du også optimalt og får en mere komfortabel oplevelse. Du træder bedre i pedalerne og slapper generelt mere af på cyklen. Det kan samtidigt gøre rytteren mere aerodynamisk, for jo mere du slapper af på cyklen, desto tættere kommer du på cyklen. 

Folk oplever bagefter, at der er en kæmpe forskel på at sidde godt og sidde dårligt på en cykel, når man kører så mange kilometer.

 

WeBikeFIT er baseret på gængse bikefit uddannelser, men kombineres med den kompetence der ligger i den fysioterapeutiske undersøgelse for at få det komplette udbytte for rytteren.

 

  

Sådan foregår et Bikefit:

 

Body Geometry fit indstilling af cykel Body Geometry fit indstilling af cykel  


1. Interview

Vi starter med et interview, hvor vores bikefit'er snakker med dig som kunde og rytter. Hvad er dine vaner på cyklen? Hvor meget kører du? Hvordan kører du? Hvor gør det eventuelt ondt, når du cykler?  

 

 

Body Geometry fit indstilling af cykel Body Geometry fit indstilling af cykel  


2. Fysiologisk vurdering

Under den fysiologiske vurdering er du en tur på massagebriksen. Bikefit'eren ser på vinkler, din smidighed i kroppen, fleksibiliteten i din ryg, dine ben, dine skuldre, osv.

 

 

Body Geometry fit indstilling af cykel Body Geometry fit indstilling af cykel  


3. Op på cyklen

Efter interviewet og den fysiologiske vurdering, er det op på din cykel på en hometrainer. Her kigger du sammen med Bikefit'eren, på siddestilling, pedaler, osv. Der er blandt andet fokus på styrets præcise placering, så du får fuld glæde af at kunne skifte håndposition undervejs. Derudover kigges der intensivt på knæenes bevægelsesmønster, for at optimere og undgå et uhensigtsmæssigt tråd.

 

 

Body Geometry fit indstilling af cykel Body Geometry fit indstilling af cykel  


Mulighed for opfølgning

Når alt er indstillet sammen med bikefit'eren, skal du ud og prøve det. Hvis der er behov for en opfølgning er det også muligt. Det er også muligt at booke tid til opfølgning med fokus på skadesbehandling/genoptræning eller præstationsfremmende træning.

 


 

Vores certificerede bikefit-specialister

 

Her hos WeBike, kan vi udføre Bikefit i vores butikker i Odense, Aarhus og Brønshøj. Det udføres af af vores erfarne Bikefittere som udover Bikefit uddannelse også er fysioterapeuter. 

 

Odense og Brønshøj:
Mads Dellgren

 

I Odense og Brønshøj står en af landets bedste og mest erfarne bikefittere klar til at hjælpe dig. Mads Dellgren er uddannet fysioterapeut og har stor erfaring med behandling af problemer relateret til bevægelse og tilrettelægger individuelle træningsforløb.
Han har en særlig interesse i idrætsrelaterede skader, især indenfor cykling. Mads er uddannet bikefitter ved Specialized, hvor han i flere år underviste i bikefit. Han har været en del af det team som udførte bikefit for Specialized sponserede ryttere på Tinkoff-Saxo og Quick-Step holdene. Altsammen har givet ham over 1000 bikefits i bogen. Både motionister og kendte navne som Peter Sagan, Ivan Basso, Daniele Bennati, Michael Mørkøv og verdensmesteren i MTB; Simon Andreassen.

 

Dermed sagt at Mads kan hjælpe dig med en optimale position på cyklen samt videre behandling af evt. skader du måtte have.

 

Book en tid hos Mads Dellgren

 

Hvis du er interesseret i at booke en tid hos Mads, skal du kontakte ham direkte på mail: Dellgrenfysioterapi@gmail.com eller på telefon 23 20 06 13. Du kan selvfølgelig også besøge butikken, hvor du kan booke tid og få en snak om bikefits og fordelene ved et.

Et fit tager mellem to og tre timer.

 

Pris 2.000,- 

Aarhus: 
Jeppe Engberg Ladefoged

 

I WeBike Megastore Aarhus er det Jeppe Engberg Ladefoged der står for bikefit. Jeppe er praktiserende fysioterapeut med speciale i idrætsrelaterede skader og muskuloskeletale problematikker. Jeppe har seks års erfaring fra klinik og bikefitting 

 

Book en tid hos Jeppe i Aarhus 

 

Hvis du er interesseret i at booke en tid hos Jeppe, skal du kontakte vores butik i Aarhus på 70 22 99 51 eller direkte hos Jeppe pr. mail jeppeengberg@bikecorrection.dk Du kan selvfølgelig også besøge butikken og booke med os personligt. 

Et fit tager mellem to og tre timer.

 

Pris 2.000,-

 

Vent venligst ...