Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6259 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 399,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

 

Assos Pro Shop Cykeltøj i AarhusAssos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus

 
  Assos Pro Shop Cykeltøj i AarhusAssos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus Assos Pro Shop Cykeltøj i AarhusAssos Pro Shop Cykeltøj i AarhusAssos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus  

Assos Shop Aarhus

Det bedste cykeltøj


WeBike's Assos Shop i Aarhus er slaraffenland for kvalitetshungrende cykeltøj elskere. De schweiziske perfektionister laver noget af det mest gennemtænkte, lirede, komfortable og velsiddende cykeltøj der er på markedet og vi er utroligt glade for at kunne dedikere denne inshop til Assos.

 

Se det nyeste sortiment fra Assos cykeltøj, prøv det på og få svar på alle tænkelige spørgsmål. Vi står klar til at tage imod dig,  vores personale, er uddannede i vejledning og produktvalg.

 

Vi havde allerede Assos på hylderne i alle vores butikker, men i den forbindelse har vi naturligt også udvidet vores samarbejde med de schweiziske beklædningseksperter.

 

Mange års ekspertise og udvikling har gjort Assos i stand til at producere produkter, der er blandt de ypperste på markedet. Altid med udgangspunkt i rytterens behov og med pasform og funktion i højsædet.

 

Et af Assos kernepunkter er, at de ikke udskifter produkter og farver hvert år, blot for at øge salget. Når en ny model lanceres, er det fordi dette produkt, er banebrydende og en forbedring til allerede eksisterende alternativer. Et eksempel herpå er vinterjakken Airjack, der har været i produktion i ikke mindre end 8 år - den har simpelthen været langt forud for sin tid.

 

Assos i WeBike Megastore er:

  • Største Assos Sortiment i Jylland 
  • Verdens bedste cykeltøj
  • Shop in shop oplevelse
  • Uddannede medarbejdere 
  • Top vejledning
  • Stort udvalg
  • Altid nyeste modeller i sortiment 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Assos Pro Shop Cykeltøj i Aashus   Assos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus  
Assos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus Assos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus   Assos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus Assos Pro Shop Cykeltøj i Aarhus  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

 

Find Assos Shoppen i WeBike MegaStore i Aarhus: 

 

Adresse: 

Sommervej 19
8210 aarhus V

Tlf :: 70 22 99 51
aarhus@webike.dk 

 

Åbningstider: 

Man-Fre: 10:00 - 17:30 
Lørdag:   10:00 - 14:00

 Cykelbutik Aarhus

  Vis stort kor

Vent venligst ...