Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

Mavic Ksyrium Elite S23 2013

4.499,00 kr

Levering: Vælg variant

4.499,00 kr
Mavic

FRAGT

✓  Fri fragt 
på ordre over 500,- ved Gls
 
✓  Fri Fragt 
på ordre over 1000,- ved Post Danmark 
 
✓  Fragt fra 44 kr. 
ved Gls 
 
✓  Hurtig levering
 

 

Landsdækkende bytteservice i alle WeBike

Se vores mulighed for finansiering på cykler

Mavic Ksyrium Elite S23 2013

Flere visninger

  • MY13 Ksyrium Elite S 23

Mere info

Mere info Nej
Video Nej

 

Mavic Ksyrium Elite S23 2013

 

Allround hjulsæt - perfekt til det danske terræn og sommeture til alperne.

 

Mavic er en af verdens bedste hjulproducenter og er førende indenfor udvikling af nye teknologier. Det franske firma gør sig bemærket ved at stille servicebiler og hjul til rådighed ved nogle af de største cykelløb og bruger i høj grad feedback fra de professionelle ryttere, til at gøre deres produkter endnu bedre.

 

Mavic Ksyrium Elite er sædvanligvis bygget med teknologier, der normalt er forbeholdt dyrere hjulsæt og det kan mærkes. De er i 2013 blevet lettere og vægten for et sæt er sølle 1520 gram. De er udstyret med en ny type doublebuttede eger, der giver større stivhed og dermed endnu bedre kraftoverførsel.

 

Hjulene kommer det nye Mavic Yksion Pro dæk - nu endnu lettere og mere letløbende.

Mavic

Mavic fik sin start i 1889, og med mere end 120 års erfaring bliver Mavic i dag ved med at bringe innovation til cykelsporten. Cirka 300 medarbejder fordelt på fire europæiske afdelinger arbejder på at udvikle det kendte gule brand og alle har en passion for cykling. Alt Mavic oprinder fra hjertet af de franske alper og i disse fantastiske omgivelser kører Mavics ansatte så meget på cykel som muligt, enten for at udvikle nye produkter eller blot for at cykle. Mavics produkter er designet i Annecy og deres fælge bliver produceret på den historiske fabrik i Lyon. Resten af processen foregår i Rumænien og i Rumilly, Frankrig.

Vent venligst ...