Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykelslanger

Cykelslanger til Racecykel, MTB og Citybikes

Vi fører kun cykelslanger i en god kvalitet. Dvs. slanger, hvor gummi kvaliteten er høj (butyl) og mængden af nylon i cykelslangen er lav. Sådanne cykelslanger er bløde og smidige, hvilket giver lavere rullemodstand og færre punkteringer. Du kan sagtens mærke om cykelslangen er god eller dårlig, når du kører på din cykel, hvis ellers dine dæk også er god kvalitet.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Hvilken cykelslange skal du vælge?


Størrelse:
Du kan aflæse, hvilken størrelse cykelslange du skal bruge på siden af dine dæk. Der står f.eks 700x23, 26x2,0 eller 29x1,95. Det første tal er størrelsen på hjulet og tallet efter X'et er bredden på dækket. Du skal vælge en slange, som dækker over bredden. Hvis du f.eks. har en racer med 23mm dæk skal du bruge en cykelslange som f.eks. hedder 700x18/25mm. Eller ved mtb, som har 26x2,0 dæk, skal du bruge en cykelslange som hedder 26x1,9/2,3, altså 1,9 tommer til 2,3 tommer.Ventil:
Der findes 3 typer ventiler: Presta, Auto og Dunlop. Presta ventil også kaldet race ventil er den tynde lange ventil, som åbnes og lukkes ved at dreje forsigtig på den lille kejle i toppen. Disse fås i forskellige længder 32-80 mm, så de kan gå igennem forskellige højde fælge. Ande type er Auto ventil også kaldt Schrader. Det er samme slags som sidder på en bil. En kort tyk ventil. Denne findes normalvis kun på mountainbikes og børnecykler. Den sidste slags hedder Dunlop. Nogle kender den som den mest almindelige type på en citybike. Kan både være med og uden ventil gummi. Denne type findes normalvis kun på citybikes og nogle få børnecykler.Her ser du vores udvalg af cykelslanger til racercykel, mtb og citybikes. Kan du ikke finde den størrelse du mangler, eller er du i tvivl om hvilken cykelslange du skal vælge kan du kontakt os, så hjælper vi gerne.

Vent venligst ...