Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

Forerunner 910 XT - GPS løbe og Triathlon ur

SPAR 1.000,00 kr

Normalpris: 3.499,00 kr

Special Price: 2.499,00 kr

Levering: Udsolgt

Garmin

FRAGT

✓  Fri fragt 
på ordre over 500,- ved Gls
 
✓  Fri Fragt 
på ordre over 1000,- ved Post Danmark 
 
✓  Fragt fra 44 kr. 
ved Gls 
 
✓  Hurtig levering
 

 

Landsdækkende bytteservice i alle WeBike

Se vores mulighed for finansiering på cykler

Forerunner 910 XT - GPS løbe og Triathlon ur

Mere info

Mere info Nej
Video Nej

Viderudvikling af den populære Forerunner 310 med lækre features og nyt design. Forerunner 910XT indeholder alt hvad du kunne tænkes at få brug for som multisportudøver:

 

Svømmefrekvens

 

Som det første GPS baserede træningsur, tilbyder Garmin Forerunner 910XT en strokemonitor (armtagstæller) til svømning - ikke alene kan du med svømmefrekvens forbedre din teknik, men du kan også måle din distance, hvor effektive dine armtag er og holde styr på dine træningsserier - bemærk at pulsmåler ikke virker under vand. Bruger du Forerunner 910XT-HR til udendørs svømning, kan uret også måle din hastighed og distance - mens du svømmer. Efterfølgende kan du se din svømmerute på satellitkort.

 

Vibratoralarm:

 

Garmin Forerunner 910XT er udstyret med vibratoralarm - så træner du intervaltræning, kan vibratorfunktionen gøre dig opmærksom på et temposkift, ligesom vibratoralarmen kan bruges til at indikere km, tid, puls, kalorieforbrug, eller kadence. Det betyder at du kan fokusere 100% på din træning.

 

Barometrisk højdemåler:

 

Som det første GPS baserede multisportsur, har Forerunner 910XT indbygget barometrisk højdemåler. Det sikrer at man altid får præcise højdeprofiler, i modsætning til en GPS baseret højdemåler som ikke er særlig præcis. Du kan få vist stigningsprocenterne realtime.

 

Træningseffekt:

 

Træningseffekt er en ny funktion som under træningen kan fortælle hvor hårdt man belaster sin krop. Funktionen giver mulighed at tilpasse sin intensitet så man ikke bliver overbelastet eller undetræner i forhold til hvad man reelt kan præstere. Træningseffekt er baseret på brugerprofil, puls og aktuel belastning af kroppen. Perfekt hjælp til at undgå skader og optimere træningen.

 

Derudover har uret fået en ny menufunktion, multisportfunktioner, virtualracer, er ANT+ kompatibelt og kan naturligvis overføre data til PC/Mac.

 

Kort sagt det lækreste puls/gps-ur på markedet!

Garmin

Vent venligst ...