Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

MTB cykel

Skal du bruge en ny moutainbike, så har vi en cykel til alle formål, hvad enten du prioterer fart eller leg. Hos Webike.fører vi mountainbikes fra Specialized, Cube og Scott, med 27,5" og 29" hjul til kvinder og herrer.  Det er vigtig at du vælger en MTB-cykel, der passer til dine behov. Hvor meget skal du bruge den og hvilken kørestil har du. Vi tager udgangspunkt i, at du skal have så god en køreoplevelse som muligt og at din nye moutainbike kører godt.

 

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Moutainbike - hvad er vigtigt

En luftforgaffel er en vigtig del af oplevelsen, når du skal ud på sporet. Det tillader dig at indstille forgaflen efter din vægt, hvliket den mest præcise dæmping - det gør turen mere komfortabel, sikker og giver det bedste flow. Hvad enten du er til leg eller fart, så er en luftforgaffel vigtig for oplevelsen. Hvis din moutainbike primært bruges i byen og på asfalt eller på større grusstier uden store udfordringer, så kan en fjederforgaffel uden luftindstilling sagtens klare udfordringerne. 

 

Når du skal vælge din nye mountainbike, har hjulstørrelsen også en indflydelse på oplevelsen. Hos Webike har vi mountainbikes med 27,5"- og 29" hjul. Hjulene har hver sine fordele. 27,5" hjulene er mere adrætte end 29" hjulsættet, hvilket gør det lettere at få cyklen op i fart og lettere igennem snørklede passager - stadig med mulighed for lettere at køre henover udfordringer på sporet. 29" hjulene giver en større kontaktflade, der giver god kontrol og mulighed for at bevare en god rytme henover rødder og huller på singletracket. 

 

Hydrauliske skivebremser er en anden vigtig detalje, der sikrer en præcis og sikker bremseeffekt, der er et must, hvis du skal du på sporet. Geargruppen er en mindre vigtig detalje, der ikke ændrer oplevelsen af, hvordan cyklen kører på sporet, da bag- og forskifteren vil skifte rigtig fint, hvis dette er indstillet korrekt, hvilket vi sørger for, på vores værksteder. 

 

Kvalitets moutainbikes fra Specialized, Scott og Cube

 

Hos Webike fører vi fullsuspensions, hardtails, herre og dame mountainbikes fra Specialized, Scott og Cube. Hvad enten du er til en hurtig fullsuspension som Spark og Epic modellerne eller en fullsuspension med fokus på kontrol og en oprejst kørestilling som Genius, Camber eller Stumpjumper FSR. Fart-orienterede hardtails som Scott Scale, Specialized- Crave og Stumpjumper HT og Cube GTC Pro. Mountainbikes til sjov som Scott Aspect, Cube Attention, LTD Pro og Acid og Specialized Rockhopper, Pitch og Lynx. 

 

Vi har kort sagt en mountainbike til alle forhold og vi hjælper selvfølgelig med at finde den rette til dig - naturligvis i den korrekte størrelse. Du kan se vores udvalg af mountainbikes fra Specialized, Scott og Cube i vores butikker i Aarhus, Brønshøj og Odense eller online på Webike.dk. 

Vent venligst ...