Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Børnecykel

Skal dit barn have en ny børnecykel, så er det vigtig, at de føler sig trygge ved børnecyklen, kan nå bremserne og de får den rigtige størrelse.

Du kan her se vores udvalg af børnecykler til alle aldersklasser fra 12”-26” fra Cube, Scott, Specialized og Frog. Vi har børnecykler til både hverdagsbrug på asfalt og til brug på skovstier. Vi hjælper selvfølgelig med at finde den korrekte størrelse børnecykel til dig barn i vores butikker og på webike.dk.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

 

Vigtigt om børnecykler

 

Når dit barn skal have en ny børnecykel er det vigtigste, at de kan føle sig trygge ved cyklen. En for stor cykel giver en dårlig oplevelse og er svær at styre. I Webike finder vi altid den rigtige størrelse børnecykel til dit barn. 

 

Børnecykler er kendetegnet ved have en geometri specifikt designet til børn, med kortere overrør på cyklen, kortere bremsegreb og en oprejst kørestilling, hvilket gør det lettere for dit barn at kontrollere og styre cyklen. 

 

På de mindste børnecykler er der let aftagelige støttehjul, der letter læringsprocessen og gør dit barn tryg på børnecyklen. 

 

Kvalitets børnecykler fra Specialized, Cube, Scott og Frog

 

Hvis dit barn skal med ud på skovstierne og stadig bruge børnecyklen til- og fra skole, så har vi hos Webike børnecykler fra Specialized og Cube, der er lavet med robuste- dæk og stel, fjederforgafler og masser af gear, der sikrer at ingen udfordring er for stor. 

 

Hvis dit barn primært skal bruge en børnecykel på asfalt, har vi de meget lette børnecykler fra Frog, der udmærker sig ved at være driftsikre og utroligt lette - uden fjederforgaffel, men stadig med masser af gear.  

 

I vores butikker i Aarhus, Odense og Brønshøj hjælper vi dig med at finde den korrekte størrelse børnecykel til dit barn. Vi har naturligvis også alt det nødvendige udstyr til børnecykler, ligesom at børnecyklerne også lever op til lovkravene. 


Størrelsesguide til børnecykler: 

Den rigtige størrelse børnecykel er yderst vigtig for dit barn. En for stor cykel er svær at styre og vil give en dårlig oplevelse, når man er ny på cykel. Du kan bruge denne guide som en vejledning eller spørge i butikken. Denne guide skal ses som en anbefaling, da barnets kropspropotioner og motorik har også betydning. 

  

Barnets højde Anbefalet hjulstørrelse
80 cm12"    
     
96 cm16"    
     
106 cm  20"   
     
120 cm   24"  
     
140 cm    26" 
Str. 14 
     
155 cm    

Vent venligst ...