Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Lange cykelbukser

Her kan du se vores udvalg af lange cykelbukser, også kaldet cykel tights. Vi fører modeller fra Craft, Fusion, Assos, Specialized og Alé
varer pr. side

Sorter faldende
varer pr. side

Sorter faldende

Hvad skal du være opmærksom på ved lange Cykelbukser

Lange cykelbukser skal holde musklerne og knæene varme når temperaturen falder. Når du skal vælge dine lange cykelbukser er det vigtigt at være ærlig overfor dig selv. Har du tænkt dig at køre når det bliver rigtigt koldt? Når det rusker og regner? Og er du den kuldskære type, eller du vikingen, der først tager løse ben på når du får forfrysninger på lårene?

De lange cykelbukser fås i versioner med - og uden vindstopper. Hvis du ønsker den varmeste, bedst mulige beskyttelse, tager du naturligvis et par cykelbukser med vindbeskyttelse. Men det koster også lidt på åndbarhed og smidighed, så er du mere til at køre når temperaturerne er over 5 grader og det er tørt, er et par uden vindstopper måske mere dig.

Du kan også vælge mellem cykelbukser med pude og modeller uden. Vi anbefaler i WeBike, at du vælger en løsning uden pude og istedet bruger dine egne, gode korte cykelbukser under. Det sikrer på den ene side, at du får optimal pasform i det sarte bukse-område og du får samtidigt ekstra beskyttelse mod vejret fra det ekstra lag.

Vent venligst ...