Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykeljakke

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Cykeljakke

En cykeljakke skal beskytte de øvrige lag og kroppen mod vejret: Vind og Vand.

 

Det yderste lag kaldes ofte skallen eller et skal-lag. Det betyder at tøjet - eller cykeljakken, som det ret beset er - skal være vind- og/eller vandtæt eller i hvert fald afvisende. Dit yderlag skal derfor vælges alt efter hvilke vejrforhold du ønsker at køre i.

 

Optimalt set lader cykeljakken fugten fra indersiden passere, så der sker minimal ophobning. De bedste cykeljakker på markedet er således udviklet og designet til at kunne dette, men der er altid et kompromis mellem overflade-tæthed og åndbarhed.

 

Cykeljakken kan også være et varmt og isolerende lag, hvor der igen opnås luftisolering mellem det underliggende lag. Det er vigtigt at notere, at varme og vindtæthed er MEGET mere væsentlige end vandtæthed. Der er for stort kompromis mellem åndbarhed og en vandtæt overflade. Du sveder meget på cyklen og åndbarhed er derfor en vigtig faktor, også om vinteren hvor det er let at blive både for varm og for kold når intensiteten skifter.

 

Cykeljakken skal være tilpasset cykling, så der er vindbeskyttelse på de helt rigtige steder og den skal være åndbar i områder der er mindre udsatte for vind. Derfor ses ofte vindstopper på front, ærmer, hals og det vind-turbulente område i nakken. Pasformen skal selvfølgelig være tilpasset cykling og give plads til de underliggende lag. Vælg derfor dit yderlag herefter.

 

En god cykeljakke er derfor varm og i stand til at lade fugten passere fra indersiden - uden at vinden slipper igennem. Den er formentlig vandafvisende, men skal suppleres med en regnjakke i decideret regnvejr.

Vent venligst ...