Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykelhandsker

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Cykelhandsker til sommer

Når vejret er varmt, så nedkøling ikke er et problem, så er støtte, komfort og beskyttelse cykelhandskernes vigtigste parametre. Cykelhandskerne skal sidde godt og tæt til hånden. Der kan være gelpuder i håndfladen. Disse sikre at styret ikke klemmer på vigtige nervebaner indeni hånden. 

 

Cykelhandsker med korte fingre bruges som regel på landevejen, hvor de langfingrede bruges til mtb. Det er en fordel med de langefingrede cykelhandsker til mtb, da det giver god kontakt med bremsegreb og beskytter imod grimme håndafskrabninger ved styrt. Men i sidste ende er det en smagssag om du vil bruge korte eller lange cykelhandsker 

 

Cykelhandsker til vinter

Der findes desværre ikke ét par cykelhandsker, som du kan bruge hele vinteren igennem. Der er simpelthen for store temperatur udsving, nedbør og frost. 2-3 cykelhandsker er nødvendige, hvis du skal cykle hele vinteren igennem.

 

Ét par cykelhandsker til brug ved 5-10 grader som er tynde, lune og ikke mindst vindtætte. Det er vigtigt, at de ikke er for tykke. Kroppen varmeregulerer også gennem fingerne når du er i gang. Så du skal kunne ånde.


Ét par cyeklhadsker til vådt vejr omkring og over frysepunktet. Når vi nærmer os frysepunktet skal cykelhandskerne være tykke og varme og helst også vandtætte. Nedbør ved denne temperatur køler dine hænder ned på ingen tid.

 

Når vi kommer under frysepunktet, er vandtæthed ikke så vigtig, som man skulle tro. Nedbør ved denne temperatur er jo normalt frossen og gennemvæder ikke stoffet. Når cykelhandskerne skal holde dig varm i frostvejr, er de som regel tykke, hvis de samtidig bliver for tætte kan du ikke ånde i dem og får klamme fugtige hænder.

Vent venligst ...