Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykelhjelm

En cykelhjelm er det vigtigste udstyr du skal bruge, når du skal ud og cykle. Når du skal vælge en ny cykelhjelm, så er det vigtigste at cykelhjelmen sidder godt, yder god komfort og at designet falder i din smag - alle vores cykelhjelme lever op til kravene om beskyttelse.


Du ser her vores udvalg af cykelhjelme til racercykel, citybikes, mountainbikes, kvinder, herrer og børn. Vi fører cykelhjelme fra anerkendte mærker som Specialized, Scott, Giro, Bell og Hövding. Husk at en cykelhjelm kun er effektiv, hvis du får den brugt - du skal derfor ikke gå ned på pasform og komfort.

varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Hvilken cykelhjelm skal man vælge

 

I bund og grund handler det om komfort, pasform og design. Cykelhjelmen skal sidde godt og fast på dit hoved. Den skal sidde til, men ikke for stramt. Den skal dække siderne af hovedet ned til ørerne og gå godt ned i nakke og over panden. Den er ikke effektiv, hvis den er for lille eller for stor. Alle vores cykelhjelme kan justeres i nakken, så du kan opnå en god pasform. Mange af vores cykelhjelme findes i tre størrelser: small, medium og large, dog er nogle af cykelhjelmene udelukkende i one-size. 

 

Beskyttelse i cykelhjelme

 

Som udgangspunkt er sikkerheden den samme for cykelhjelme i forskellige prisklasser. De går igennem de samme tests og kontrolmålinger. Specialized cykelhjelme er dog særlige ved at de går igennem en Snell test som er den skrappeste på markedet. Derudover er flere af vores cykelhjelme udstyret med MIPS-teknologien, der er en ekstra forstærkning, der sikrer hovedet bedre mod stød fra underlaget og giver forøget sikkerhed. 

 

Forskellen på cykelhjelme 

 

Pasformen og komforten i cykelhjelmene varierer alt efter prisklassen: vores dyreste cykelhjelme har de bedst opitmerede luftkanalar og mikrojusterings-nakkespænde. Hvis du kører mange timer om ugen på din cykel, så er det vigtigt, at du har en cykelhjelm, der yder den optimale komfort. 

 

Ventilationen bevirker, at du ikke får det for varmt under cykelhjelmen.  Mange cykelhjelme har luftkanaler i fronten og bagpå, der ikke skaber et flow henover hovedet, hvilket betyder at luften bare står stille på panden, der ikke giver den optimale køling. Det vigtige er, at der er gennemtænkte kanaler, der trækker luften henover hovedet for mest køling. 

 

Så er der naturligvis forskel på vægten, hvilket ikke er så nemt når de skal være lige stærke. Men vægten spiller også en rolle. Man sidder i flere timer med flere hundrede gram på hovedet. Det belaster nakkemusklerne og kan være kilde til smerter. Derfor kan en let cykelhjelm være en god ide. Og det ér svært at lave en super let cykelhjelm, med masser af god ventilation og sikkerhed der er helt i top. Det er blandt andet derfor topmodellerne koster mere.

Vent venligst ...