Din cykelkurv

Din indkøbskurv er tom.

  Vi matcher dagligt 6292 varer mod vores konkurrenters pris
 Gratis fragt på ordrer over 299,- med GLS   30 dages fuld returret   Byt gratis i 3 butikker

Cykelsko


Vi fører en lang række cykelsko fra Specialized, Giro, Scott, Sidi og Fi’zi:k til både racercykel, mountainbikes og citybikes. Det vigtigste når du skal købe cykelsko, udover størrelsen, er komforten. Der findes ikke noget mere ulideligt end ondt under fødderne. Vi anbefaler, at du vælger skoene et nummer større end dine almindelige sko, for at finde den korrekte størrelse. Generelt er Specialized, Giro, Scott og Fi’zi:k velegnede til relativt brede fødder, hvor Sidi cykelsko er anelse smallere. Du kan prøve udvalget af cykelsko i vores butikker og på webike.dk, hvor du selvfølgelig kan sende cykelskoene tilbage, hvis de ikke passer.
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
varer pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Vigtig om cykelsko

 

Der er forskellige typer af cykelsko, til racercykel og mountainbikes, med plastik- og carbonsål, velcrolukninger, klikspænde og snørrelukkesystemer.

 

Vi har cykelsko i mange prisklasser, der henvender sig til, hvilket brug du ønsker. Skal cykelskoen bruges til fitness eller korte cykelture i skoven eller på landevejen, så anbefaler vi en cykelsko med plastiksål og tre velcospænder, hvilket er velegnet til halvanden times cykelture.

 

 

Cykler du flere  gange om ugen, hvor cykelturene er lidt længere er det en god ide at vælge cykelsko med et klik- eller snørrespænde, hvilket giver flere justeringsmuligheder og bedre komfort. Sålen på cykelskoen kan denne prisklasse være lavet af enten plastik eller carbon. Dette bevirker hvor effektiv en kraftoverførsel du ønsker. 

 

 

Ønsker du de letteste, stiveste og lækreste cykelsko, så er topmodellerne med de stiveste carbonsåler, meget lette materialer og mikrojusterbare lukkesystemer cykelskoene for dig, der ikke vil gå ned på udstyret. 

 

Vi har cykelsko med en blødere gummisål, hvor der stadig kan monteres klamper, hvilket er velegnet til citybike og pendleren, hvor du har behov for at gå ind og handle, men stadig ønsker kvaliteterne fra cykelsko. 

 

Vi fører cykelsko fra Specialized, Scott, Sidi, Fi’zi:k og Giro. Du kan læse mere her.

Vent venligst ...